• Új
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008
Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008

Faóra falon tölgyfával - négyzet I SENTOP MAS008

Sentop

Az általunk készített fa faliórák tölgyfából készülnek, mely híres ellenállóképességéről és tartósságáról. Minden egyes falióra darabot Szlovákiában készítenek és kézzel fejeznek be, a részletekre és a kivitelezés minőségére összpontosítva. Egyedi tervezésük modern stílust ötvöz a természetes elemekkel, így valóban kivételes darabot hozva létre.

Méret
Szín
  • AMBER
  • HONEY
  • DARK
MAS008_3
58,33 €
Adóval együtt

Termékinformációk

Természetes anyag– ezeket a kézzel készített kerek faliórákat természetes tölgyfából készítjük. A faliórákat Szlovákiában (EU) készítjük és kézzel fejezzük be. A termék valódi színe enyhén eltérhet a természetes tölgyfa természetes szerkezete miatt. Minden óra egyedülálló, mert minden darab fa egyedi, eltérő szerkezettel, rajzolattal és tölgyfa színnel.

Nincs ketyegés- ezeknek a stílusos falióráknak a mechanizmusa teljesen csendes, így nem zavarja semmilyen kellemetlen ketyegés. Az órákkal, amelyeknek a másodpercmutatója simán jár, élvezheti a jó alvást és a pihenést, vagy a nyugodt munkakörnyezetet. A tölgyfából készült faliórák ideálisak minden szobába, például a nappaliba, a konyhába, az étkezőbe, a vendégszobába, a bejárati előtérbe vagy egy kávézó, könyvtár vagy iroda helyiségébe.

Egyedi design - modern nappaliban, rusztikus konyhában, gyerekszobában vagy minimalista előszobában akaszthat fel egyedi stílusú, első osztályú minőségű faliórát. Az órák stílusa ideális vidéki házakba vagy télikertbe is. A természetes fa és az elegáns fekete óramutatók kombinációja gyönyörű modern és minimalista dizájnt teremt.

Azonnal függeszthető - a csomagban található függesztőszeggel azonnal és egyszerűen felfüggesztheti a gyönyörű fából készült faliórát. Az órák minőségi quartz szerkezettel rendelkeznek, amely csendes és nem ketyeg. Ezek a tölgyfából készült faliórák mindig pontos időt mutatnak és kiemelik a belső falat. Bármely szobába alkalmasak, mint a nappali, a konyha vagy a hálószoba.

Egyedi stílusú, első osztályú minőségű faliórát akaszthat fel egy modern nappaliban, rusztikus konyhában, gyerekszobában vagy minimalista előszobában. Az órák stílusa ideális vidéki házakba vagy télikertbe is. A természetes fa és az elegáns fekete óramutatók kombinációja gyönyörű modern és minimalista dizájnt teremt.

A termék előnyei:- Szlovákiában készítjük és kézzel fejezzük be saját műhelyünkben.- Biztonságos csomagolás, minden rendeléshez ajándékot adunk saját gyártásunkból.- Csendes szerkezet és az óramutatók sima járása ketyegés nélkül.- Magas minőségű természetes tölgyfa.- Elegáns, modern és időtálló dizájn.

Technikai információk:- Az anyag természetes tölgyfa (rétegelt lemez).- Az óramutatók fekete színűek és fémből készülnek (Méretek: másodperces - 16 cm, perces - 14 cm és órás - 11 cm).- A fa vastagsága 2 cm.- Az órák hátsó oldalán a szerkezeten van egy horog, így az órákat egyszerűen felfüggesztheti a csomagban található szögre.- Az óraszerkezet a fa hátoldalán van elrejtve, így perspektívából nem látható.- A ceruzaelem AA 1.5 V nem tartozék.- A falióra teljesen összeszerelve van, csak be kell helyezni az elemet és a mellékelt útmutató alapján fel kell függeszteni a falra.

Megjegyzések:- A képernyő felbontásának eltérései miatt a színek enyhén eltérhetnek a képernyő beállításaitól függően. A színek észlelését többek között befolyásolja a belső terek és a megvilágításuk. A termék valódi színe enyhén eltérhet a természetes fa természetes textúrája miatt.- A faliórák csak belső használatra alkalmasak. Nem alkalmasak kültéri használatra vagy túl nedves környezetbe.

Hogyan készítjük falióráinkat?A masszív fából készült természetes lapokat maróval vágjuk a kívánt formára és méretre. Minden egyes falióra nyers darabját kézzel fejezzük be, vágjuk, csiszoljuk, tisztítjuk, polírozzuk, festjük, lakkozzuk és alaposan ellenőrizzük. A minőségi QUARTZ óraszerkezetet fekete fém mutatókkal szereljük fel. Mindent még egyszer ellenőrzünk, hogy biztosak legyünk abban, hogy az óra tökéletesen működik. Az órákat gondosan becsomagoljuk kartondobozba polisztirollal és az óramutatók védelmével, hogy biztonságos szállítást biztosítsunk közvetlenül otthonába. A csomaghoz mellékelünk egy köszönőkártyát, egy kis ajándékot és egy szerelési útmutatót. Minden előkészítve és készítve van a rendelésére.

Termék részletei

8585061700219

Reviews (0)

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)
Csak azok a felhasználók írhatnak véleményt, akik már megvették a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói vélemények

Product added to wishlist