SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
1. Szállítási módszerek
Az árut az alábbiak szerint lehet szállítani:
- futárszolgálat,
- a szlovák Posta szállítása.
2. Ár és fizetés.
Termék megrendelésénél és kézbesítésénél. postaköltség + csomagolás
Slovak Post - csomag súlya 1 kg-ig 4,90 EUR
Szlovák Posta - csomag súlya 1,01 kg - 7,00 EUR
GLS futárszolgálat 6,90 EUR


A szállítási ár a Szlovák Köztársaság területén érvényes. Külföldi árufuvarozás esetén a szállítási költségeket egyenként, a Szlovák Köztársaság területén kívüli közlekedés árán kötött szerződés alapján számítják ki.
A vevő köteles a vételárat a termék a szerződésben megállapodott a megkötésének időpontjában az adásvételi szerződés, beleértve a szállítási költség az áruk (a „beszerzési ár”) által zák.č.18 / 1996 Z.z. módosítva:
- készpénzben, közvetlenül a futárnak, a futárnak,
- nem készpénzes átutalás az eladó számlájára,
- Paypal,
- hitelkártya.
3. Ha a vevő kifizeti a vételárat banki átutalással időpontja az az időpont, amikor a teljes vételár jóváírásra az eladó számlájára IBAN: SK90 8330 0000 0026 0072 7165 VS: rendelési számot.

4. A vevő a vásárlási szerződés időtartama alatt köteles az eladónak fizetni a megvásárolt termék vételárát, de legkésőbb a termék átvételéig.
5. Ha a vevő kifizeti a vételárat a termék a szerződésben megállapodott, a vevő jogosult a szerződéstől elállni, és visszakövetelni a vételárat csak a vonatkozó jogszabályok, a Szlovák Köztársaság.
6. Ha a vevő nem fizeti meg az eladónak a teljes vételár átvétele a termék, a felek egyetértenek abban, hogy az eladó jogosult a szerződéstől elállni, és követelheti a megtérítését felmerülő költségek rendelésére és kézbesítésére a kiemelkedő termék.
7. Az eladó honlapján feltüntetett termékárak érvényesek az áru megrendelésének időpontjában.
8. A vételár akkor tekinthető fizeti jóváírása a teljes vételárat a számla az eladó esetén átutalás az eladó számlájára vagy készpénzben fizet futár.
9. Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy megvásárolja a terméket, amíg a vételárat teljes mértékben meg nem fizetik.
10. Az eladó és a vevő között létrejött vásárlási szerződés alapján kiadott vételi igazolás szintén adószám.
11. A vevő megvásárlása alapvetően csak akkor lehetséges, ha azt teljes egészében kifizetették, hacsak másként nem állapodtak meg.
12. A termék ára a fenti 7.2. Pontban meghatározott áruszállítás ára.
13. A terméket a vevő igényei szerint és a bemutatott modellek, katalógusok, adatlapok, az eladó e-shop honlapján feltüntetett eladók szállítják.
14. Ha az eladó és a fogyasztó másképpen nem ért egyet, az eladó köteles a megrendelést a kézbesítéstől számított 30 napon belül kitölteni.
15. A vevő a vevőt a vevői rendelés elfogadásakor feltüntetett módon veszi át a terméket.
16. A kérdéses termék jellemzői, mennyiség, méreteit és egyéb adatokat tartalmaz a katalógusokban és más kommunikációs eladóval weboldalon elhelyezett elektronikus kereskedelem az eladóval kötelező adatokat.
17. A teljesítés helye a termék kap helyet elfogadta a megrendelést az eladó, hacsak a felek másként nem állapodnak meg a szerződésben.
18. Az eladó a vevõnek a vevõi szerzõdésben meghatározott címre szállítja a terméket a vevõnek. A termék a termék kézbesítésének időpontjában a megrendelés kötelező elfogadásakor megadott címre szállítottnak tekintendő.
19. Ha az eladó szállítja az árut a vevő a megadott helyre a szerződésben a vevő, a vevő átveszi az árut személyesen, vagy arról, hogy az árut átvette az engedélyező személy esetén távolléte az áruátvétel meghatározott vételi megállapodást és jegyzőkönyvet írt alá szállítási és átadási áruk. Harmadik személy jogosult a termék átvételét a szerződésben meghatározott adásvételi az eladó köteles benyújtani eredeti vagy másolat az adásvételi szerződés és a kifizetés igazolása az áruk és az írás teljes vegyérték. Ha szükségessé válik, hogy ismételje meg a termékértékesítés hiánya miatt a vevő helyén a szerződésben meghatározott valamennyi ennek költségeit viseli a vevő, különösen az ismételt áruszállítás a cél a szerződésben. Áruk tekinteni szállítják az átadás időpontjában az áru megadott címre alkalmazása és elfogadása hozott végzéseket pillanatában fizikai átvételét a vevő által, ill. meghatalmazott képviselője vagy a fuvarozó által a szállítási és kézbesítési jelentésben szereplő áruk megtagadása.
20. A lízinghez kapcsolódó költségek nem szerepelnek az áruk vételárában, és az eladó nem köteles ezeket a szolgáltatásokat nyújtani.
21. Ha a vevő a szállítást követően ellenőrzi a terméket, és megállapítja, hogy a terméknek vannak hibái, akkor értesíti az eladóat, és a termékre vonatkozó követelést az eladóhoz fordítja. visszavonás az eladóval kötött szerződésből

22. Ha az eladó nem tartja be a szerződést, mert a megrendelt termék nem tud szállítani vagy kiszolgálni, haladéktalanul köteles haladéktalanul tájékoztatni a fogyasztót, és visszaadnia a termékért vagy előre fizetett árat 14 napon belül, ha az eladó és a fogyasztó nem ért egyet a teljesítmény helyettesítésével. Ha az eladó és a fogyasztó nem fogadja el a helyettesítő teljesítményt, az eladó köteles helyettesíteni a fogyasztó által a termék vagy szolgáltatás megrendelésére felmerült összes bizonyított költség helyét. A helyettesítő teljesítmény esetén az eladó köteles a terméket a fogyasztónak átadni, vagy ugyanolyan minőségű és árú szolgáltatást nyújtani.

 

Product added to wishlist