close Ez a weboldal sütiket és más nyomkövető technológiákat használ az egyes számítógépek megkülönböztetésére, a szolgáltatások egyéni beállítására, analitikai és statisztikai célokra, valamint a tartalom és a reklám megjelenítésének testreszabására. Ez a weboldal harmadik fél sütiket is tartalmazhat. Ha továbbra is használja a webhelyet, akkor feltételezzük, hogy Ön jól ismeri a jelenlegi beállítást, de bármikor megváltoztathatja.

MINIMALIZMUS | V jednoduchosti je krása

Posted by      Comments 0  views 176
aaa
Read More

VIANOCE | 7 alternatív klasického vianočného stromčeka

Posted by      Comments 0  views 320
Či už je v stojane alebo visí zo stropu ako v minulosti, či je nový alebo už má za sebou pár rokov a zničených konárikov, či je malý alebo jeho vrcholček sa dotýka stropu, umelý alebo vôňa živého rozvoniava po celom dome - nech je akýkoľvek v každej svojej podobe má svoje čaro.
Read More
Interjú a Sentop s.r.o. tulajdonosával a szakmai, de a magánéletéről is: "Az életben semmi sem jön azonnal, és mindennek időre van szüksége, mire a dolgok stabilizálódnak és éretté válnak. A társaságban az ötletek is fokozatosan jönnek, és minden alapos megfontolást és megfontolást igényel."
Read More